Gavetips til den som har alt? Kjøp en digital opplevelse!

0

Å finne gavetips til den som har alt, er alltid det vanskeligste, men noe som de alltid er glade for er opplevelser. Det kan man leve lenge på. Gode minner om en opplevelse som man sjeldent kjøper til seg selv. Men hva skal man gjøre da alle opplevelses-sentre er stengt på korona? Jo, da skal man se digitalt! Mange som drifter slike opplevelses-sentre og andre opplevelser hvor man som regel må møte opp, har konvertert til digitale løsninger. Man kan både finne digitale Escape Room og digitale matlagingskurs. Vi har sjekket markedet og gir deg noen tips om hva du bør sjekke ut.

1. Digitalt Escape Room

Har du noen gang prøvd et Escape Room? Hvis du har det, så må du bare prøve det fra sofaen. Nei, du får kanskje ikke helt den samme følelsen som i rommet, men dette er helt klart en god erstatter i en periode du bør holde deg hjemme.

Hvis du ikke har prøvd Escape Room før, så kommer du garantert til å teste det etter denne prøvesmaken! Så dette er helt klart en godt gavetips til både mor, far og resten av familien.

Prisen er 650,- og gjelder for inntil 5 personer.

digitalt escape room gavetips
digitalt escape room gave til mor far

2. Digitalt matkurs

Matkurs er helt genialt for en hobbykokk som liker å stå litt på kjøkkenet, men ikke har håndlaget helt inne. Da kan man få mye ut av et digitalt matkurs, som f.eks kan være pizzakurs, pastakurs eller generelt matkurs. Det kommer an på hva man ønsker å lage.

Dette kan kanskje være et gavetips til sønnen som har flyttet ut, og for det meste lager Grandiosa? Da kan det være nyttig å lære seg å lage en sunn og god pizza! Snakker av erfaring her! 😉

Matkurs ligger rundt 450,- og varer 90-120 minutter.

matkurs digitalt opplevelse gave gavetips
pizza kurs digitalt gave sønn gutt mann

3. Digital ølsmaking

Dette! er helt en god gave til far! Nå kan han invitere 5 gode venner til ølsmaking. Med denne digitale opplevelsen, så får man en handleliste over øl som må kjøpes inn. Når dagen kommer så får man en sertifisert og srofesjonell ølsommelier til å guide dere igjennom ølsmakingen. Så dette er absolutt en opplevelse med god smak og lav puls. En god sofa anbefales!

Prisen på 490,- er heller ikke så verst for en guidet tur i ganen for far med venner.

ølsmaking digital gave til far gavetips

4. Digital krim – gavetips til alle krimglade!

Lås deg inn på hytta med noen gode venner, koble deg opp på webben og gjør deg klar for et digitalt mordmysterie. For 390,- per flokk så er du med på 120 minutter med krimgåter. Hvem er morderen? Kjøp og selg ledetråder, lev deg inn i mysteriet. Klarer dere å finne ut hvem som er morderen før tiden går ut?

Digitalt mordmysterie gave tips gavetips far mor søster bror

5. Gavetips til sjokoladeelskeren!

Dette er den ultimate gaven til den som er glad i sjokolade. Her får man vite alt i fra hvordan sjokoladen lages, til når den først ble konsumert. Man får smake mange forskjellige sjokolader og kakaobønner. Sendingen ledes av en profesjonell sjokoladeekspert. Tenk at noen er sjokoladeekspert?! Fantastisk. Jeg må skaffe meg den jobben!

Prisen er 390,- for selve opplevelsen som man deler med flere, pluss en hundrelapp for en pakke med prøver man ikke får tak i ellers.

sjokolade smaking gave kurs matkurs

Du finner mange flere digitale opplevelser her

Vi vil gjerne høre tankene dine

Legg igjen et svar

Alltid Blakk!
Logo
Aktiver registrering i innstillinger - generelt