LotusGrill – Den nye standarden for bærbare og røykfrie griller

0

LotusGrill er en bærbar grill og er med sitt unike design og funksjon nesten helt røykfri! Her er det ikke noe fett som drypper ned på kullet under tilberedningen og dermed unngår man røykutvikling og mulig utvikling av helseskadelige stoffer. 

Takket være det innebygde ventilasjonssystemet blir grillen klar allerede etter 3 minutter. Varmen kan enkelt reguleres med det utvendige rattet. Den innerste skålen og risten tåler maskinoppvask. 

Kullgrillen har en lukket beholder som man låser fast med grillristen. På den måten risikerer man ikke at varmt kull faller ut selv om grillen skulle velte. Den er konstruert med doble vegger som gjør at den aldri blir så varm utvendig at man brenner seg. En bærbar grill som kan settes rett på bordet.

Denne bærbare og røykfrie grillen er helt perfekt å ha med seg på picnic, campingtur, bobiltur og på hytta. Den finnes i flere forskjellige farger og størrelser. Hvis du ønsker å lage mat til flere, så velger du en større størrelse.

Endelig har det kommet noe som gjør at man slipper å dra med seg en engangsgrill når man skal ut å grille. Det er godt for miljøet, og det er mye sikrere i forhold til brann i søppelkasser! Kjenner du noen som bruker alt for mange engangsgriller i løpet av en sommer? Da burde du kanskje dele denne!

Grillen er laget av 100% resirkulerbare materialer (stål og plast).

Vi vil gjerne høre tankene dine

Legg igjen et svar

Alltid Blakk!
Logo
Aktiver registrering i innstillinger - generelt