Test av SACKit innendør og utendørs sakkosekk

0

En sakkosekk har fått designnavnet Cobana Lounge Chair, og er produsert av SACKit. Et dansk designfirma som lager funksjonelle livsstilsprodukter som passer det moderne, aktive livet. De produserer en rekke produkter i forskjellige kategorier, uten noen sammenheng sådan. Men de produktene de lager, lages med stil og høy kvalitet. Danskene kan virkelig å lage funksjonelle møbler av god gammel dags klasse.

Cobana Lounge Chair Sackit test

En god og gammel sakkosekk gjort på ny

Alle husker vel den gamle slitne sakkosekken som ble slengt rundt omkring. Hvis det var et hull i den, så tok det ikke lang tid før det var strødd av statiske kuler på gulvet. Vi tipper at i noen kriker og kroker i den gamle kjellerstuen så kan man nok finne noen slike kuler. Den tid er forbi med disse nye typene sakkosekker, som har fått et fancy navn som Cobana Lounge Chair. Men navnet passer!

Kvalitet og holdbarhet

De danske produsentene er tydelig i sitt mål. Disse sakkosekkene skal de ose kvalitet og holdbarhet av. Men holder de mål? Det mener vi! En slik sakkosekk er laget av olefin fiber, noe som er en syntetisk fiber laget av en polyolefin, slik som polypropylen eller polyetylen. Holdbarheten av denne sakkosekken er målt via en Martindale-test. Dette er en test som tester slitestyrken på et møbel. Ved lett privat bruk så holder det med 10.000, og ved røft privat bruk (*les hvis du har barn og dyr) så bør den ligge rundt 15.000 på skalaen. Coboana Lounge Chair fra Sackit er testet til å ligge på 20.000 på Martindale-skalaen. Det er absolutt innafor, og det kjenner man på stoffet. Stoffet som brukes er også vannavisende, som gjør den flott til både innebruk og utebruk! Kvaliteten på finishen på denne sakkosekken er helt magisk. Håndsydde kryssmønstrede sømmer gir et rustikk, røft, men naturlig utseende.

Holder formen

En skulle tro et med en slik form, så kom den til å synke sammen eller ryggen mister støtte, men dette har designerne tenkt på. Cobana Lounge Chair er nemlig laget at to individuelle poser som er koblet sammen. Dette gjør at innholdet holder seg på plass, og kommer ikke til å synke sammen. Produsenten varsler alle kunder at den må sittes litt til, dvs ett par ganger, for å mye den litt opp. Dette var noe vi også merket, da den er litt hard til og begynne med. Etter dette former den seg godt etter kroppen.

En sakkosekk fra SACKit har i skrivende stund -10% rabatt:

Dekorativ sakkosekk

Det er ingen tvil om at det absolutt er en dekorativ sakkosekk. Man kan i tillegg kjøpe matchende puff, dersom man er litt langbeint, eller vil lage seg en day-bed. Noen av sommerens feriepenger kommer garantert til å gå med på å skaffe en slik en til hjørneplassen på kontoret.

Ønsker du nye sokker når du skal hvile beina dine på denne sakkosekken? Sjekk ut disse artige sokkene.

Vi setter poengene:

En sakkosekk fra SACKit har i skrivende stund -10% rabatt:

Ønsker du å se våre andre tester? Sjekk her!

Vi vil gjerne høre tankene dine

Legg igjen et svar

Alltid Blakk!
Logo
Aktiver registrering i innstillinger - generelt