Gaver som mor garantert setter pris på

1

Hvis du sliter med å finne en gave på morsdag til en mor som har alt, prøv en av disse fabelaktige morsdags-gavene. Morsdagen den andre søndagen i mai, kommer alltid overraskende på en, så ikke vent til det siste sekund og gi en konvolutt med cash. Mor fortjener noe virkelig spesielt. En gjennomtenkt gave som varmer mors hjerte. En litt personlig gave med en personlig touch er alltid en vinner. Nå må du heller ikke glemme at svigermor også er litt spesiell og fortjener en liten sak. Husk at mor ga deg livet, så en gave som bare gir og gir fortjener hun virkelig. 

# 1 - Automatisk rørepinne

Etter utallige timer rundt gryta for å passe på at sausen ikke brenner seg, så skal mor endelig få ta en liten pause. Nå kan nemlig denne rørepinnen ta mye av jobben. Perfekt gave på morsdag!

# 2 - Digitalt og tråløst steketermometer

Nå er det slutt på analoge og digitale steketermometer med tråd. Hjelp mor med å laste ned appen, så får hun god hjelp på kjøkkenet med denne nyvinningen. 

# 3 - Passord loggbok

Ja, det begynner å bli mange passord. Også skal man ikke ha samme passord overalt. Da må man nesten skrive ned noe. Denne lille svare boken kan hjelpe mor med hukommelsen. 

yoga kurs morsdag

# 4 - Online Yoga Kurs

Gi mor et online kurs i yoga. Litt fred og ro i sjela er godt for a’ mor. 

# 5 - Drivhus

kr 6399

Med litt godt med fritid, så setter mor garantert pris på et lite drivhus hun kan holde på i. Bare pass på å sjekke om hun faktisk har en grønn finger eller to fra før! 

En av disse gavene faller garantert i smak hos mor eller svigermor. Husk at det er tanken som teller, og det vet mor veldig godt. Så lenge du gir gaven med kjærlighet, så blir mor fornøyd på morsdagen.

Vi vil gjerne høre tankene dine

Legg igjen et svar

Alltid Blakk!
Logo
Aktiver registrering i innstillinger - generelt