10 ting som tømmer kontoen i sommer

1

Sommeren står for tur, dette er 10 ting som tømmer kontoen i sommer! Vi har valgt ut 10 sommergadgets som du garantert kommer til å ta en ekstra kikk på!

# 1 - Kjøp en Jumbo vannspreder i sommer

Kun kr 599

Den store flamigo badeplattformen hadde sitt store gjennombrudd i 2019. Nå er det vannsprederen sin tur. Alle vil løpe og skli igjennom denne vannsprederen!

# 2 - SUP - Stand up paddleboard

Kun kr 3299

Alt av SUP var utsolgt fra mai til september i fjor. Kanskje det er lurt å være litt tidligere ute i år? God trening, og artig!

# 3 - Magnetfiske-sett

Kun kr 999

Magnetfiske er kjempe populært i England og USA. Det er den nye metalldetektoren! Kast den utenfor en bro med en elv under, så blir du overrasket over hva du kan finne! Løftekraft: 540kg!

# 4 - Sommer telt

Kun kr 1895

Redd for at krypdyr skal komme inn i teltet? Dette hengende teltet redder deg i hvert fall fra krypdyr som er på bakken! Heng det opp i treet i hagen, og slapp litt av i sommer! Vi vet at du fortjener det.

# 5 - Fotballdart

Kun kr 949

Fotballdart er for alle. Vokse og barn! Konkurrer i sommer med dine venner og kjente. Inviter til fotballdart-turnering!

# 6 - Oppblåsbar vannpark

Kun kr 4999

Redd for at badeland stenger i sommer? Det trenger du ikke lenger å være. Her kan du lage din egen vannpark! 

# 7 - Waboba Airlyft

Kun kr 99

Dette blir sommerens nye trend. Glem frisbee eller papirfly. Waboba Airlyft er tingen. Stå 30 meter unna hverandre og kast. Se Waboba Airlyft fly igjennom luften før noen fanger den. 

# 8 - Pop it! Fidget

Kun kr 89

Pop it! har kommet til Norge og har gjort et inntrykk. Den er ikke helt som figdet spinneren, men den er absolutt verdt en plass på vår topp 10 liste. 

# 9 - Meater - En gave til kokken

Kun kr 999

Meater er guds gave til hobbykokken. Aldri mer tørr biff eller tørr kylling. Nå kan du få den perfekte temperaturen, tråløst! Last ned appen og følg instruksene. Matlaging har aldri vært lettere. 

# 10 - KitchPro® Røykfri kullgrill

Kun kr 999

Vi holder oss til mat, for denne røykfrie kullgrillen er nesten for god til å være sann. Fyres opp på minutter, og kommer rett og slett til å danke ut alle engangsgriller. GOOD RIDDENS! En liten vifte sørger for at den blir god og varm. 

Det var vår liste på 10 ting som tømmer kontoen i sommer. Er det noe av dette du allerede eier? Legg igjen en kommentar under da vel, så får vi høre hva du mener. 
Husk å del denne med dine kjente, så de også ser hva som kommer til å tømme kontoen i sommer. 

Vi vil gjerne høre tankene dine

Legg igjen et svar

Alltid Blakk!
Logo
Aktiver registrering i innstillinger - generelt