10 ting du vil ha under en lockdown

1

Karantene og lockdown er slitsomt for alle. Man tenker kanskje at det er greit dag 1 eller 2, men dag 3 begynner kjedsomheten. Da er det kjekt å ha ha noen produkter som dette. 

# 1 - Supervanskelig hjernetrim

Morsomme, men vanskelige hjernetrim-oppgaver i metall skal kunne sette deg litt på prøve mens du kjeder deg.

# 2 - Kinofølelsen hjemme

kr 2599

For å holde seg litt unna alle andre, så er det lurt å holde seg unna kinoen. Men da går det an å lage deg en egen kino hjemme. Dette lerretet skal holde for familien. 

# 3 - 3D-puslespill av tog

Med over 500 deler skal dette puslespillet holde deg i sjakk i noen timer, hvis du har tålmodighet til det da. 

# 4 - En eske med sjokolade

Denne er vel kanskje ikke for at du ikke skal kjede deg, men det er greit å kose seg litt også. Sjokolade utløser dopamin, så da er man i hvert fall litt happy. 

# 5 - Kosegenser

Så lenge du slipper å være på Teams eller Zoom, så er det bare å kle seg i kosegenseren. En altfor stor genser som er altfor myk. Deilig! 

# 6 - Kosepute

Skal man holde avstand, så skal man holde avstand. Men noen må bare ha noe å klamre seg fast i. Da er denne koseputa helt innafor. 

# 7 - Stressball(er)

Hjemmekontor kan være frustrerende og slitsomt. Med disse stressballene kan du både bli kvitt stress og musearm. (Og det er kanskje litt med innafor å ha på hjemmekontor, enn på jobben?)  

# 8 - Lego Berg og dalbane

kr 2935

Lego er alltid en vinner for en lekende sjel. Hvis man ikke kan dra på tivoli eller fornøyelsesparker, så kan man bygge sin egen. Dette tar nok noen timer av dagen din. Med 4124 klosser så skal du garantert ikke kjede deg. 

# 9 - Slå deg ut

250 USD

Boksesekken blir litt for stor til å ha inne, sier kona. Men det er greit å få slått litt i fra seg allikevel. Denne bokseputa er av den rolige typen, så den skal vel få kjørt seg litt. 

# 10 - Magisk stikking

Stikking har igjen blitt en trend under pandemien. Nå kan du strikke deg både et skjerm med Griffin-farger. Eller er du kanskje en Smygard-fan, hvem vet? 

Med noen av disse tingene kan du nesten garantere deg at du ikke kjeder deg fullt så mye under en lockdown eller karantene-periode. 
Har du flere gode tips til gode lockdown-produkter? Legg igjen en kommentar da vel, og gi oss noen tips? 

Vi vil gjerne høre tankene dine

Legg igjen et svar

Alltid Blakk!
Logo
Aktiver registrering i innstillinger - generelt